Bliv sponsor for Malik

Malik håber på OL deltagelse i Paris 2024 via IOC’s flygtningeprogram til støtte for talentfulde atleter med flygtningestatus.

Derfor indsamler iCafeen penge til dækning af kontingent for Maliks træning dels i Helsingør Salon Skytteforening og dels i Talentcenter Øst under Dansk Skytte Union – i alt kr. 4.000,-. Der kan indbetales et beløb på iCafeens konto i Danske Bank (9570 – 12886039) eller på MobilPay tlf 21761315 – i begge situationer mærket OL. Alle beløbsstørrelser er velkomne.

Malik var før borgerkrigens udbrud i Syrien i 2011 en talentfuld skytte i pistolskydning. Malik har nu genoptaget sin træning i håb om at kunne deltage i de olympiske lege 2024. Malik nåede desværre ikke at komme i betragtning som potentiel syrisk OL-atlet i Tokyo via IOC’s Flygtningeprogram, men Malik håber, at det kan lykkes ved den næste udtagelse under IOC’s flygtningeprogram, som forventes startet omkring årsskiftet 2021.

Malik er lige nu tilknyttet Talentcenter Øst og låner rekvisitter (pistol, sportssko, mm) af centeret og har via Helsingør Salon Skytteforening deltaget i konkurrencer med deltagere fra Skandinavien og Tyskland. Malik studerer lige nu dansk og matematik på VUC og har med indkomst på SU ikke midler til at betale hverken rekvisitter eller kontingent.

Dette initiativ ses som en samlet indsats sammen med Talentcenter Øst til at give Malik mulighed for at træne og bevise sit talent frem til den næste udtagelse. Bliver Malik udtaget under IOC’s flygtningeprogram vil IOC sponsorere Malik frem til OL i Paris!

iCafeen har haft kontakt til både den den danske olympiske komite og Talentcenter Øst.